Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ Ο 52 ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ 19 01 2017

Στον Εισαγγελέα Λασιθίου οδηγήθηκε στη μια περίπου το μεσημέρι ο πατέρας το εξάμηνου βρέφους που πέθανε σήμερα το πρωί στο ΠΑΓΝΗ παρά τις προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή. Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στις 12.30 το μεσημέρι πήρε ο πατέρας του βρέφους το οποίο κατέληξε όταν μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ με βαριά τραύματα και σύμφωνα με τους γιατρούς βαριά κακοποιημένο.

Το περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ όταν ο 52χρονος πατέρας του παιδιού, που είναι  εργαζόμενος στο Δήμο Σητείας, επέστρεψε στο σπίτι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σε κατάσταση μέθης. Τότε ξεκίνησε και ο καυγάς με την 30χρονη σύντροφο του και μητέρα του παιδιού. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο πατέρας πέταξε το κινητό προς την μητέρα το οποίο κτύπησε το παιδί στο κεφάλι. Ωστόσο το βρέφος φέρει κι άλλα κτυπήματα τόσο στο κρανίο όσο και στον αυχένα και την πλάτη.
Με το βρέφος στην αγκαλιά έφτασε η μητέρα στο Νοσοκομείο Σητείας όπου διαπιστώθηκε ότι το παιδί βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση. Αμέσως διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στο Ηράκλειο όπου κατέληξε.


Η Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα Σητείας του Γενικού Νοσοκομείου Λασιθίου εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:
Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου και ώρα περίπου 9 το βράδυ προσκομίστηκε στο νοσοκομείο μας από τους γονείς του βρέφος 6 μηνών λόγω κάκωσης κεφαλής. Το βρέφος  ήταν σε κωματώδη κατάσταση χωρίς καμία αντίδραση σε ερεθίσματα. Έγινε άμεση χειρουργική και παιδιατρική εκτίμηση από τους εφημερεύοντες ιατρούς του νοσοκομείου μας, σταθεροποιήθηκε η κατάστασή του, διασωληνώθηκε και διακομίστηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ συνοδεία παιδιάτρου και αναισθησιολόγου στη Μ.Ε.Θ. Παίδων του ΠΑ.Γ.Ν.Η.
Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη του προσωπικού του Νοσοκομείου και ελπίζουμε να είναι το τελευταίο τέτοιο περιστατικό που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε.
Γ.Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΗΤΕΙΑΣ
http://www.anatolh.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου