Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Σύλλογος Παραδοσιακών Αποσταγματοποιών Τσικουδιάς Λασιθίου: Κλειστό αύριο το Τελωνείο Λασιθίου

Απεργούν για 24 ώρες οι τελωνειακοί υπάλληλοι της χώρας την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017- Κλειστό και το τελωνείο Λασιθίου.
Ο Σύλλογος Παραδοσιακών Αποσταγματοποιών Τσικουδιάς Νομού Λασιθίου, ενημερώνει τους αμπελουργούς και τα μέλη του συλλόγου να μην προσέρχονται στο τελωνείο για άδεια καζανέματος αύριο Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2017 λόγω απεργίας των τελωνειακών υπαλλήλων.
Την προκήρυξη πανελλαδικής απεργίας, Πέμπτη 9 Νοεμβρίου Νοεμβρίου 2017, αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας Τελωνειακών Υπαλλήλων Ελλάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το πρόεδρο του συλλόγου Παραδοσιακών Αποσταγματοποιών Τσικουδιάς Νομού Λασιθίου, κο Γιάννη Καναβάκη στο τηλέφωνο 6977-358159.


========================================================================
Παλαιότερη δημοσίευση του συλλόγου Παραδοσιακών Αποσταγματοποιών Τσικουδιάς Νομού Λασιθίου.



Δημοσιεύτηκε στις 19 Οκτ 2016

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩΝ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ. ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΖΑΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ KAI ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΟΥΝ ΕΝΑ ΔΙΜΗΝΟ. ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ. ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΣΗΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΨΑΡΑΔΩΝ.ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΤΟΥ TAXISNET ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ. ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: 8:00-14:00 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ 8:00-10:00 Η ΑΠΟΣΤΑΚΤΙΚΉ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΑΠΟ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ. AΠΟ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ(ΧΑΝΔΡΑΣ,ΖΗΡΟΣ,ΑΡΜΕΝΟΙ,ΚΡΥΑ,ΔΑΦΝΗ,ΧΡΥΣΟΠΗΓΗ) ΑΠΟ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ (ΜΠΕΜΠΟΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΚΑΡΑ). ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΚΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.

 - - Για την καλλίτερη εξυπηρέτηση των παραγωγών και μελών του συλλόγου παραδοσιακών αποσταγματοποιών Νομού Λασιθίου θα βρίσκεται άτομο του συλλόγου στα γραφεία της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής στον 2ο όροφο της Αντιπεριφέρειας Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο για την συμπλήρωση των δηλώσεων συγκομιδής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου