Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Ομιλος Αντισφαίρισης Σητείας: 1ο Παγκρήτιο πρωτάθλημα τένις πορτοκαλί γηπέδου

 Το Σάββατο 8 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ηράκλειο Ο.Α.Α το 1ο Παγκρήτιο πρωτάθλημα τένις πορτοκαλί γηπέδου σε 8 ειδικά διαμορφωμένα γηπεδα.
Συνολικά 83 παιδιά συμμετείχαν από τους
ομίλους της Κρήτης. Από τον όμιλο μας έλαβαν μέρος οι παρακάτω αθλητές :
Κουνελάκη Ειρήνη
Χατζηκώστα φωτεινή
Αιλαμάκης Στέλιος
Μαλλιαρουδάκης Δημήτρης
Διακαινισάκης Χρήστος
Κεκερίδης Γιάννης.
Όλοι οι μικροί αθλητές έλαβαν μέρος σε πολλούς αγώνες αφού υπήρχε και ταμπλό δεύτερης ευκαιρίας .

Εξάλλου η συμμετοχή σε τέτοιου είδους αγώνες(κοκκινο,πορτοκαλί,πράσινο,)αποτελεί την καλύτερη προετοιμασία για την είσοδο στην αγωνιστική κατηγορία.Στην αρχή όλα τα παιδιά έλαβαν μέρος σε ομαδικά παιχνίδια , και παρά τη βροχή που διέκοψε το event ,-συνεχίστηκαν κανονικά με το πέρας αυτής -ακολούθησε η απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων και μεταλλίων σε όλους και στη συνέχεια ξεκίνησαν οι αγώνες .Αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Ηράκλειο Ο.Α.Α για την άψογη διοργάνωση .Την αποστολή του ομίλου συνόδευσαν:ο προπονητής τους Αρετάκης Φάνης ο αντιπρόεδρος του ομίλου ,ο έφορος αγωνιστικού καθώς και γονείς των παιδιών.



"ΤΕΝΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ"

Στα πλαίσια της εφαρμογής του προγράμματος <<Τένις στα σχολεία >> και σε συνέχεια της επίδειξης Τένις που έγινε στο 4ο δημοτικό σχολείο Σητείας τον περασμένο Δεκέμβριο από τον Ομοσπονδιακό Προπονητή κ.Νίκο Τζωρμπατζάκη και τους Προπονητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Σητείας κ. Αρετάκη Φάνη και κ. Πρωτογεράκη Μανόλη, παραδόθηκε την παρασκευή 7-04-2017 η<< βαλίτσα του Τένις >> στο 3ο δημοτικό σχολείο.Η βαλίτσα περιέχει προπονητικό υλικό που διέθεσε η Ζ΄ Ενωση για την διάδοση του Τένις στα σχολεία και την γνωριμία των παιδιών με το άθλημα. Το προπονητικό υλικό θα πάρουν όλα τα σχολεία της πόλης και την επίβλεψη του προγράμματος έχει ο Ομοσπονδιακός Προπονητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου