Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Στ. Αρναουτάκης στα εγκαίνια της αγροτικής έκθεσης στην Ιεράπετρα: «Δύναμη μας τα Κρητικά προϊόντα με ταυτότητα- ποιότητα-ανταγωνιστικότητα»


 Στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κρήτης, στις δυνατότητες ανάπτυξης του πρωτογενή τομέα, της τοπικής οικονομίας με την προώθηση των εκλεκτών προϊόντων αλλά και στην συνεργασία της Περιφέρειας με τους φορείς και τις παραγωγικές τάξεις στο τρίπτυχο " ταυτότητα, ποιότητα, ανταγωνιστικότητα" αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στην τελετή εγκαινίων της 2ης Αγροτικής έκθεσης Ιεράπετρας που πραγματοποιήθηκε πριν λίγο στο εκθεσιακό κέντρο Ιεράπετρας παρουσία του Αναπ. Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Τσιρώνη, Βουλευτών, Αντιπεριφερειαρχών, Δημάρχων, προέδρων επιμελητηρίων, φορέων, παραγωγικών τάξεων, εκθετών και πλήθους κόσμου.


Η έκθεση που θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή περιλαμβάνει Γεωργικά εφόδια, προϊόντα, εξοπλισμούς, μηχανήματα και οργανώνεται από το Επιμελητήριο Λασιθίου με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης τον Δήμο Ιεράπετρας και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. 


Τον Αγιασμό στα εγκαίνια της έκθεσης τέλεσε ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κκ Κύριλλος ενώ τους καλεσμένους και εκθέτες καλωσόρισε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου Θωμάς Χαριτάκης ο οποίος αναφέρθηκε στην σημαντικότητα της έκθεσης και ευχαρίστησε για την στήριξη τον Περιφερειάρχη και τους συνδιοργανωτές. 



Παράλληλα με τον Περιφερειάρχη και τον πρόεδρο χαιρετισμούς στην έκθεση, απηύθυναν παράλληλα με τον Περιφερειάρχη ο Μητροπολίτης, ο Αναπ. Υπουργός Γιάννης Τσιρώνης, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσης Καλατζάκης, ο Βουλευτής Μανόλης Θραψανιώτης, ο Πρόεδρος της ΓΕΣΕΒΕ Ν. Καββαθάς, εκπρόσωποι παραγωγικών τάξεων και φορέων. Ο Περιφερειάρχης με τον Αναπ. Υπουργό και τους εκπροσώπους φορέων επισκέφτηκαν τα περίπτερα της έκθεσης χαιρέτησαν και μίλησαν με τους εκθέτες, ενώ η εκδήλωση συνεχίστηκε με μουσικό παραδοσιακό συγκρότημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου