Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΣΗΤΕΙΑΣ: Σύσκεψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο για το αναπτυξιακό συνέδριο της Περιφέρειας Κρήτης τον Σεπτέμβριο

Το Αναπτυξιακό Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειοστις 20 & 21 Σεπτεμβρίου 2017 σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης ήταν το αντικείμενο κλειστής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου την Τρίτη, 8/8/2017 παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Επικρατείας Χριστόφορου Βερναρδάκη ο οποίος είναι και ο συντονιστής των ανά την Ελλάδα Περιφερειακών Αναπτυξιακών Συνεδρίων που πραγματοποιεί η κυβέρνηση στα πλαίσια μιας συλλογικής αναδιάρθρωσης των περιφερειών της χώρας με στόχο την ανάπτυξη τους.Συζητήθηκαν όλες οι οργανωτικές λεπτομέρειες καθώς και η θεματολογία του Αναπτυξιακού Συνεδρίου με στόχο ένα πρωτοποριακό σχεδιασμό για το νησί.

Στόχος της κυβέρνησης είναι να υπάρξει ανάπτυξη και διασύνδεση των βασικών πυλώνων όπως είναι ο τουρισμός, η ενέργεια, ο πολιτισμός, η αγροτική ανάπτυξη και η βιομηχανία γι’ αυτό και οι θεματικές ενότητες που θα αναπτυχθούν στο συνέδριο θα είναι της Υγείας, του Τουρισμού, του Πολιτισμού, των Υποδομών, της Αγροτικής Ανάπτυξης και της Εργασίας.

Από την Οργάνωση Μελών Σητείας συμμετείχε στη παραπάνω σύσκεψη το μέλος της Γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου σ. Κ. Αλούμπης.



Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΣΗΤΕΙΑΣ, Σητεία 9/8/2017



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου