Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

" Ξεπούλημα ! Τέλος Εποχής ! Όλες οι επώνυμες μάρκες NIke , Adidas , Asics, Reebok , New Balance και όλα τα επώνυμα brands ! "


" Ξεπούλημα ! Τέλος Εποχής ! Όλες οι επώνυμες μάρκες NIke , Adidas , Asics, Reebok , New Balance και όλα τα επώνυμα brands ! "

Το "HeavenOfBrands" είναι ένα κατάστημα εμπορίας ειδών ένδυσης που απευθύνεται σε όλους όσους τους αρέσει το αθλητικό και το casual ντύσιμο και έχει σαν στόχο να προσφέρει επώνυμα προϊόντα σε όσο το δυνατόν καλύτερες τιμές. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες μας με υπευθυνότητα & συνέπεια προκειμένου να επιτυγχάνουμε γρήγορη, ποιοτική και σωστή εξυπηρέτησή. Προτεραιότητα μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση σας: - Όλα μας τα προϊόντα είναι 100% αυθεντικά. - Οι αγορές σας μέσω πιστωτικής κάρτας είναι 100% ασφαλείς. - Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι απόλυτα εμπιστευτικά (Hellenic Data Protection Authority - http://www.dpa.gr). 

Το HeavenOfBrands.com τώρα με νέο κατάστημα και στην πόλη μας , στην οδό Βιτσέντζου Κορνάρου 13. Το HeavenOfBrands απευθύνεται σε όλους αρέσει το αθλητικό και casual ντύσιμο κι έχει ως στόχο να προσφέρει 100% αυθεντικά κι επώνυμα προϊόντα σε όσο το δυνατόν καλύτερες τιμές .

Ωράριο λειτουργίας καταστήματος από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου