Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Έφυγε από τη ζωή ο Μανώλης Βακόντιος

Έφυγε από τη ζωή ο Μανώλης Βακόντιος  σε ηλικία 69 ετών. Ο Μανώλης Βακόντιος πρωτοπόρος του συνεταιριστικού κινήματος στην Κρήτη διατέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Σητείας, φέρνοντας την Ένωση στο απόγειο της δόξας της. Μεγαλύτερη στιγμή της παρουσίας του στην Ένωση ήταν το Βραβείο Mario Solina το 2001 που έβαλε τη Σητεία στον Παγκόσμιο Χάρτη του ελαιολάδου. Ατυχώς ο Μανώλης Βακόντιος συνέδεσε το όνομά του και με την εποχή της κατάρρευσης όμως το έργο του ήταν τέτοιο που άφησε στην Ένωση το πλεονέκτημα και τα περιουσιακά στοιχεία για να διασωθεί.
Ο εκλιπών ήταν πατέρας δύο παιδιών και δύο εγγονών. Η εξόδιος ακολουθία γίνεται την Παρασκευή 2 Μαρτίου στις 12.00 από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μαρωνιάς.
Ο Μανώλης Βακόντιος γεννήθηκε το 1948 στην Αθήνα, είχε διατελέσει επίσης πρόεδρος της Ελληνικής Διατροφής, αντιπρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ-CERT, υπεύθυνος εμπορικού τμήματος ΟΤΕ-Σητείας, κοινοτικός σύμβουλος Μαρωνίας, σύμβουλος στην ΚΣΟΣ, Νομαρχιακός Σύμβουλος Λασιθίου και δημοτικός σύμβουλος Σητείας.

Ένωση Σητείας: «ΨΗΦΙΣΜΑ» (Με αφορμή την αναγγελία του θανάτου του Βακόντιου Εμμανουήλ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου