Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Οργή για την αποφυλάκιση της Βουλγάρας που κατηγορείται για τον φόνο της συζύγου της

Οργή προκάλεσε στην οικογένεια του καρδιολόγου από την Κρήτη, η απόφαση αποφυλάκισης της Βουλγάρας συζύγου του, η οποία κατηγορείται για άμεση συνέργεια στον φόνο του. Οι δυο πλευρές διεκδικούν την επιμέλεια του παιδιού, το οποίο είναι ο μοναδικός κληρονόμος της περιουσίας του γιατρού.
Η 38χρονη Βουλγάρα επέστρεψε στη Σητεία και στην αγκαλιά του παιδιού που απέκτησε με τον άτυχο καρδιολόγο. Τον άνδρα που -σύμφωνα με το κατηγορητήριο- δολοφόνησε ο εραστής της, με τη βοήθειά της! Μιλώντας στην εκπομπή Tatiana Live δηλώνει συγκινημένη!Οργή νιώθουν οι συγγενείς των θυμάτων του γιατρού για την αποφυλάκισή της

«Τη σιχαίνομαι αυτήν! Τι να το κρύψω; Εγώ ψέματα δεν μπορώ να πω. Ήμουν και μάνα του κι αδερφή του! λέει η αδελφή του καρδιολόγου.

Αδυνατούν να πιστέψουν ότι η γυναίκα του 62χρονου, η μητέρα του παιδιού του, σχεδίασε τη δολοφονία του μαζί με τον εραστή της και παρόλα αυτά τώρα βγαίνει από τη φυλακή!

«Ένιωσα αυτό που έχω νιώσει κι άλλες φορές στο πετσί μου. Αδικία... αηδία!» λέει ο γαμπρός του γιατρού.

Οι δυο πλευρές είναι "στα μαχαίρια". Μήλον της έριδος: η επιμέλεια του 5χρονου παιδιού, του μοναδικού κληρονόμου της μεγάλης περιουσίας του καρδιολόγου.

«Το τεστ DNA θα βοηθήσει. Διότι αφενός θα δείξει αν είναι εκείνου και το ποιόν αυτής της γυναίκας. Γιατί αν το παιδί δεν είναι δικό του κι έπαιζε το ρόλο της συζύγου και της μάνας, δείχνει τι κουμάσι είναι. -Θέλετε να πάρετε την επιμέλεια; -Και βέβαια! Το αίμα μας δεν θέλουμε;» λέει ο Μανώλης Αναστασάκης, δικηγόρος της Βουλγάρας.

Η 38χρονη επιστρέφει απόψε στη Σητεία. Στη μητέρα και τον γιο της. Είναι υποχρεωμένη όμως να εμφανίζεται δυο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Πηγή: Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων STAR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου